Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritys ja yrittäjä Erotiikanherkkukaupan takana

IsoJii on minun, lohjalaisen keski-ikäisen merkonomitätskän, vuonna 2005 perustama toiminimi. Ensimmäinen liiketoimintani oli Lounaskahvila Kerttu Lohjan Virkkalassa. Järjestin tuolloin myös pari Ronski Gangin konserttia. Toistakin lounaskahvilaa pidin muutaman vuoden ja vuoden verran lastentarvikekirppis Minikirppua joka oli erittäin suosittu ja tykätty, mutta ei valitettavasti tuottanut tarpeeksi.

Erotiikkatuotteet tulivat kuvioihin mukaan 2006. Silloin osallistuin ensimmäisen kerran Turkkusexiin. Siitä lähtien olen myynyt erotiikkatuotteita kotiesittelyissä ja messuilla IhanatNaiset markkinointinimellä. Seksimessujen lisäksi olen ollut näytteilleasettajana monilla naistenmessuilla kuten I Love Me Helsingin Messukeskuksessa sekä Osaava Nainen ja Naisday messuilla Turussa. Etenki I Love Me messuilla on ollut erittäin hyvä vastaanotto.

Koko yrittäjänä olo ajan olen halunnut perustaa erotiikkaliikkeen. Lohjalla on alan liike, joten tänne ei kannattanut kilpailevaa liikettä perustaa. Jokin aika sitten Salossa olisi ollut liike myynnissä, mutta jälkikasvun takia en halunnut muuttaa Saloon. Nummelassa kävin monet kerrat katsomassa josko sinne uskaltaisi liikkeen laittaa. No, joulukuussa 2015 sitten avasin PopUp liikkeen jota pidin neljä kuukautta. Siinä samalla avasin tämän nettikaupan ja IhanatNaiset vaihtui Erotiikanherkkukaupaksi.

Usein kysytään miten päädyin myymään erotiikkatuotteita. En osaa siihen vastata. Ehkä viehätys kaikkeen hiukan erilaiseen, tavallisesta poikkeavaan. Alalle lähtiessä omistin tasan yhden Elloksesta tilatun perussauvan ja geishakuulat. Eli ei ollut edes ns. harrastuksesta ammatiksi juttu :-) Mutta voin sanoa, että ala on mielenkiintoinen ja asiakkaat koko homman suola. Paljon olen kuullut tarinoita ja monia olen pystynyt auttamaan. Kotiesittelyistä nautin aivan erityisesti. Porukat on niin täpinöissään tuotteista ja näyttävät lisäksi viihtyvän. Seksi ja seksuaalisuushan eivät ole mikään ryppyotsainen juttu.

Yksi asia jota olen erityisesti halunut korostaa, on lantionpohjanlihasten harjoittelun tärkeys jokaisella naisella. Naistenmessuilla myymmekin ison läjän geishakuulia.

Erotiikan ilosanomaa ja välineoppia teille tarjoaa

♥ Johanna ♥